HATAY / BELEN - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

FATİH MAH. 325 SK. NO 41 İÇ KAPI NO 1 BELEN / HATAY
Vizyon
Vizyonumuz Toplumsal değerlerden aldığı güçle, milletini, ülkesini, bayrağını seven, toplumun değer yargılarına bağlı; ahlaklı, çalışkan, dinamik bireyler yetiştirecek, saygın bir okul olma emelindeyiz. Fatih Sultan Mehmet ilkokulu Olarak; 1- Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, 2- Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip İdealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ,ulusal ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahiptir.
Misyon
Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen, devletine, milletine, bayrağına bağlı , hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. Fatih Sultan Mehmet ilkokulu olarak; 1- Bu toprakların değerleri ile evrensel insani değerleri özümsemiş, 2- Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri sahip, 3- Farklılıkları, zenginliğimiz olarak algılayabilecek demokratik olgunluğa sahip, 4- Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, 5- Liderlik özellikleri ile donatılmış, 6- Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, 7- Milli değerlerimize bağlı, 8- Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.
Merkezi Isıtma ( Kalorifer )
Hususi Araç, Toplu Ulaşım Araçları
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Hatay il Merkezine 70 Km. Belen ilçe Merkezine 6 Km. İskenderun İlçe Merkezine 8 Km.